Un tată își abandonează fiul adolescent pe stradă: „Este homosexual, nu-l vreau acasă”

Și-a abandonat fiul adolescent  în mijlocul străzii pentru că era convins că este homosexual . Evenaud Julmeus în vârstă de  30 de ani, din orașul Haines, din sud-vestul Orlando, a fost arestat pentru neglijență și abandon de minori  după ce și-a abandonat fiul. Adolescentul s-a dus în fața unei secții de poliție și a așteptat ca un agent  să i se apropie. Așteptarea lui nu a durat mult până când un agent l-a văzut în stare de șoc și l-a dus la secție unde aposvestit ce i s-a întâmplat.

Citește și Leșină după o doză prea mare de droguri, fiul moare de frig în fața ușii: nu va face nicio zi de închisoare

Se pare că bărbatul le-a spus ofițerilor că îi va putea o altă casă, din moment ce nu avea nicio intenție să-l țină sub acoperișul său. Conform rapoartelor din presa locală, se pare că bărbatul a văzut fotografii și videoclipuri pornografice gay în computerul fiului său și s-a gândit că băiatul este homosexual. În acel moment, l-a obligat să se urce în mașină și practic l-a abandonat în mijlocul drumului.

Băiatul nu avea nici bani, nici mâncare, nici un telefon cu care să poată contacta pe cineva. Bărbatul a fost arestat  iar acum își așteaptă procesul sub acuzațiile de maltratare și abandon de minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com