Maria Galitzine

Descendenta ultimului împărat al Austriei, prințesa Maria Galitzine a murit la 31 de ani: lasă orfan un băiețel de numai de 2 ani

Prințesa Maria Galitzine, descendenta ultimului împărat al Austriei și fiica arhiduchesiei austriece a murit brusc la vârsta de 31 de ani din cauza unui anevrism aortic. Moartea datează de acum o săptămână, dar numai în ultimele ore au fost răspândite știrile de mass-media locală și confirmate de soțul ei. Prințesa Maria, fiica arhiducezei Maria Anna a Austriei și a prințului Pierre Galitzine, au dispărut brusc pe 4 mai, în urma unui anevrism aortic toracic. A murit  la Houston, Texas, SUA. Înmormântarea strict privată a avut loc vineri, tot la Houston.

Ca  alți moștenitori ai familiilor nobile, prințesa Maria Galitzine a ales să se stabilească și să facă o carieră sub cerul american, înconjurată de părinții ei și de două dintre surorile sale. Aici și-a găsit drumul în sectorul modei și în special a rochiile de mireasă, dar mai ales a găsit dragostea. S- a căsătorit cu bucătarul Rishi Hoop Singh într-o ceremonie civilă organizată pe proprietatea părinților ei în septembrie 2017 și a avut și un fiu, Maxim, pe care, din păcate, l-a lăsat singur la o vârstă fragedă.

Coronavirus, studiu american: pisicile se pot infecta reciproc

A patraa fiică dintre cei șase copii ai arhiducesei Maria Anna din Austria, ea s-a născut la Luxemburg și a locuit cu familia în Rusia, Moscova, înainte de a se muta în Belgia și a absolvit Colegiul de Artă și Design din Bruxelles. Apoi, s-a transferat în SUA la Chicago și în final la Houston unde se stabilise cu familia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com