fetita moarta

La numai 9 ani, Valentina a fost ucisă de tatăl și mama ei vitregă: „Bătută, torturată și lăsată să moară în agonie”

Apar noi detalii privind moartea Valentinei Fonseca, fetița de 9 ani care a dispărut din casa tatălui său și găsită fără viață  după câteva zile într-o pădure  din nordul Lisabonei. Conform rezultatelor autopsiei, fetița a fost bătută și  torturată ore întregi. Un pumn în cap ar fi fost lovitura fatală.

A încercat să ceară ajutor  mamei vitrege în timp ce tatăl ei o tortura, opărindu-i mâinile  și picioarele cu apă clocotită, înainte de a o bate și sugruma. Cazul morții Valentinei Fonseca , fetița de 9 ani, care a dispărut din casa tatălui ei și a fost găsită moartă câteva zile mai târziu într-un câmp de eucalipt în zona Peniche din Portugalia , este îmbogățită cu noi detalii groaznice . Pentru crima, care a șocat Lisabona și împrejurimile sale, tatăl fetiței Sandro și partenera sa Marcia au ajuns în în spatele gratiilor.  Cei doi au mărturisit oribila crimă dezvăluind locul unde au ascuns cadavrul și chinuri groaznice la care au supus-o.

Un bar din Germania pune la dispoziție pălării de păstrarea distanței: fără ele, nu te așezi la masă

Conform celor reconstituite de presa locală, Correio da Manhã , în noaptea în care Valentina a murit, a suferit o serie de torturi groaznice din partea  tatăl ei. După ce și-a pierdut cunoștința, cei doi criminali au lăsat-o pe fată să moară în chinuri groaznice pe canapea,  rămânând indiferenți în fața suferințelor ei . După aproximativ 13 ore de agonie, cei doi au transportat trupul fără viață al copilului într-o zonă împădurită de-a lungul drumului care duce spre Serra d’el Rey, în cartierul Leiria.

Ambii sunt acuzați acum de omor și ascunderea  cadavrului. Femeia a fost transferată în închisoarea Tires, în timp ce tatăl Valentinei va rămâne în arest la Lisabona în așteptarea ca justiția să-și urmeze cursul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com