ingroapa mama in desert

Și-a îngropat de vie mama paralizată în vârstă de 79 de ani: salvată de noră

Ceea ce urmează să vă spunem este o poveste groaznică care vine din China. Un bărbat de 58 de ani a fost arestat pentru că a încercat să-și ucidă mama în vârstă de 79 de ani cu handicap. Potrivit rapoartelor mass-media străine, femeia paralizată a fost îngropată de vie de fiul ei în deșert. Femeia a supraviețuit trei zile fără mâncare sau apă, până când poliția a salvat-o.

Imaginile dramatice publicate în mass-media arată cum câteva persoane o extrag pe bătrână din pământ. Femeia a fost salvată datorită nurorii ei care, după ce i-a pus câteva întrebări soțului său, despre unde ar fi soacra, a devenit suspectă și a informat poliția.

Coronavirusul a ajuns în cea mai mare tabără de refugiați din lume: acum există riscul unui masacru

Ea le-a spus agenților că soțul ei, cunoscut sub numele de familie Ma,  a trimis-o pe mama sa unor rude, versiune pe care, evident nu  a credzut-o. Așa că poliția a demarat imediat o anchetă iar bprbatul a suspus unui interogatoriu unde a și mărturisit  că și-a îngropat mama într-o groapă  a sud de județul Jingbian. Când poliția a ajuns la fața locului, a auzit pe cineva care striga după ajutor.

Agenții au reușit să o găsească pe femeie și au dus-o la spital, unde se află în stare stabilă. Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor și dus în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com