ucisa de caine

O femeie a fost sfâșiată de câinele pe care îl salvase de la adăpost

Lisa Urso, o femeie în vârstă de 52 de ani din Illinois,  Statele Unite a murit, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl salvase dintr-un adăpost, un buldog francez. Femeia a fost găsită moartă pe terasa locuinței sale, transmite New York Times

Din primele cercetări, s-a descoperit că femeia fusese atacată de patruped în interiorul locuinței, dar ar fi reușit să iasă afară.  Potrivit autorităților, în casă erau semne de luptă iar animalul pe care îl adoptase femeia fusese crescut inițial pentru luptele de câini. Femeia mai avea alți doi câini, dar se pare că doar unul ar fi atacat-o.

Alarma MSF: „Nu doar covid, în Africa mii de copii au murit de rujeolă în doar câteva luni „

Partenerul victimei a povestit că și el a fost atacat de același câine cu altă ocazie. Atunci, el a alertat autoritățile care au luat animalul și l-au dus înapoi în adăpost, dar femeia s-a dus și l-a luat din nou acasă.  Potrivit medicului legist corpul femeii prezenta urme de mușcături pe brațe, picioare și pe gât. Deși pare greu de imaginat cum un câine așa mai de mic să ucidă o persoană, tot potrivit medicului, această rasă de câini și mai ales cei care au fost antrenați în lupte, au mușchii maxilarului extrem de puternici.

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com