surori

Cazul celor trei surori care și-au ucis tatăl pedofil revine în atenția presei: Anchetatorii refuză să renunțe la acuzația de crimă

Cazul celor trei surori care și-au ucis tatăl pedofil și violent revine în atenția publicului. Cele trei surori adolescente au mărturisit că și-au ucis tatăl ”violator pedofil” cu ciocan și cuțit în timp ce dormea.  Krestina, Angelina și Maria – aveau 19, 18 și 17 ani, când și-au ucis tatăl cu cuțitul său de vânătoare și cu un ciocan  susținând că au acționat în autoapărare, după ani buni de abuzuri și abuzuri. Însă, într-un videoclip  cu interogatoriile lor, ele recunosc că tatăl lor a fost sedat și era în fotoliu când a fost ucis și nu le-a amenințat direct

Un avocat al fetelor a declarat pentru BBC că poziția parchetului a fost respinsă acum de comisia de investigații a Rusiei.

Trei surori adolescente au mărturisit că și-au ucis tatăl ”violator pedofil” cu ciocan și cuțit

Procuratura generală a declarat la începutul acestui an că surorile Khachaturyan au fost supuse unor abuzuri fizice și sexuale prelungite și prin urmare, uciderea ar trebui privită ca o „autoapărare necesară”.  Această hotărâre era de așteptat să închidă cazul.

Adolescentele Maria, Angelina și Krestina Khachaturyan au fost arestate în iulie 2018 pentru uciderea tatălui lor, Mikhail, folosind un cuțit, ciocan și spray de piper. Ulterior, aceștia au mărturisit că tatăl lor i-a supus unor abuzuri prelungite, ținându-i efectiv ostatic în casa lor.

Comisia de investigații, care a făcut o nouă anchetă, a ajuns la concluzia că este vorba despre crimă cu premeditare. Ele riscă o pedeapsă cu închisoare de 20 de ani.

Sursa: BBC

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com