abatoare

Alți 100 de muncitori dintr-un abator din Germania s-au îmbolnăvit de coronavirus

Aproape o sută de lucrători au fost infectați cu coronavirus într-un abator din Germania. Nouăzeci și doi de lucrători dintr-un abator din Germania au fost infectați cu coronavirus : angajații activității situată în Dissen, Saxonia Inferioară, sunt în izolare obligatorie, la fel ca și toți oamenii care au intrat în contact cu aceștia. Infecțiile în locurile de producție de carne este o adevărată urgență pe teritoriul Germaniei. Alte abatoare au fost fost închise în Renania de Nord Westfalia, Schleswig Holstein și Bavaria.

Având în vedere situația muncitorilor , activitatea abatorului  a fost suspendat  temporar. Toți lucrătorii vor trebui să respecte cele două săptămâni de carantină. Mulți dintre cei care s-au testat pozitiv pentru virus au avut contracte sezoniere și au locuit în locuințe colective , motiv pentru care răspândirea infecției poate fi mai extinsă.

Germania, alertă în abatoare, peste 600 de muncitori pozitivi la Covid-19. Cei mai mulți sunt români

Unitatea de criză a guvernului german are în vedere modificarea reglementărilor privind utilizarea contractelor sezoniere , care privesc în mare parte lucrătorii din Europa de Est. Răspândirea coronavirusului în abatoare a fost, de fapt, una dintre cauzele creșterii indicelui de infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com