masuri la scoala

Regulile absurde ale unei grădinițe : copii puși în cercuri iar dacă fac pipi pe ei trebuie să se schimbe singuri

Holywell Village Prima Scoala (HVFS), Northumberland din Marea Britanie, a fost acuzată pentru regulile absurde de distanțare socială începând cu 1 iunie. O postare pe Facebook, care imediat a fost ștearsă, dar care nu a scăpat de ochii presei  Metro.co.uk, în care scria că elevii vor trebui să stea în cercuri atunci când vor ieși în recreație. Într-o imagine arată situația: cercurile marcate cu un X în care trebuiau să tea copiii  și băncile delimitate între ele. În plus, cărțile și alte instrumente didactice au fost scoase din sălile de clasă, în timp ce jucăriile externe nu vor putea fi folosite deoarece lipsește personalul pentru a le dezinfecta.

Tragedie în Elveția: și-a ucis fosta soție și bărbatul care era cu ea, după care s-a sinucis

De asemenea, părinții și-au exprimat îngrijorarea cu privire la regulile stricte legate de utilizarea băii și faptul că copiii trebuie „să se curețe” singuri în cazul în care vor face pipi pe ei sau se vor răni.

Postarea de pe Facebook, distribuită de mii de ori, dar a fost ștearsă imediat ce au intervenit părinții.  Mai mulți părinți și-au exprimat îngrijorarea că se vor da copiilor nici mese calde iar părinților le va fi interzisă intrarea  în clădire unde învață copii între 3 și 9 ani .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com