grindina

Grindină în formă de coronavirus, meteorologii: ” Este un fenomen normal”. Vezi de ce ” VIDEO

Grindină cu o formă neobișnuită? Da, este normal iar toată lumea a distribuit pe web, fotografii și videoclipuri ale unei furtuni de grindină într- formă bizară,  foarte asemănătoare cu cea a coronavirusului . Sunt mulți cei care vorbesc despre fenomenele paranormale în momentul pandemiei, dar realitatea este  alta: este un fenomen natural , absolut normal și deja bine cunoscut.

Forma neobișnuită a grindinei a uimit mulți locuitori din sudul Statelor Unite și nordul Mexicului. Weekendul trecut la granița dintre cele două state au fost furtuni violente  de grindină , mai ales în micul oraș mexican Montemorelos, unde multe persoane au comparat forma grindinei cu cea a  coronavirusului . O furtună similară de grindină a avut loc în urmă cu o lună în Michigan, după cum demonstrează alte mărturii online. Totuși, pandemia nu are nicio legătură cu acest fenomen atmosferic neobișnuit, care apare în mod regulat în anumite circumstanțe: în 2004, de exemplu, în Kansas, a fost găsită o piatră de grindină de aceeași formă ca și coronavirusul, cu un diametru de 13 centimetri.

Propunerea șoc a președintelui Federației franceze de vânători: ”Ucidem pisicile pentru a proteja păsările”

Când grindina apare pe condiții de furtună, explică specialiștii, este posibil ca gheața să dezvolte în forme de acest fel. „Când există o furtună  foarte puternică, grindina care se formează inițial are o formă sferică, dar pe suprafața sa se acumulează alte straturi de gheață începând de la primul„ embrion ” – au fost cuvintele meteorologului spaniol José Miguel Viñas a 20minutos.es -« În cele mai puternice furtuni, în care grindina are deja un diametru destul de mare, ciocnirile între sferele de gheață pot determină alte forme decât cea rotundă și  mai asemănătoare cu cea a unei stele sau, dacă doriți, al unui coronavirus ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com