proteste

SUA: protestele anti-blocaj au favorizat răspândirea Coronavirusului în țară

Protestele anti-blocajului din SUA au favorizat răspândirea Coronavirusului.  Acest lucru a fost dezvăluit de datele celulare ale protestatarilor. Potrivit The Guardiande între aprilie și mai multe persoane au protestat împotriva măsurilor restrictive adoptate de guvern pentru a conține epidemia Covid-19 prin încălcarea blocajului și călătoria dintr-un stat în altul,  ducând virusul și în acele zone  care până atunci fuseseră puțin afectate marginal.  Prin geolocalizarea prezentă în fiecare dispozitiv, mișcările protestatarilor din cele cinci state în care protestele au avut loc între aprilie și mai au fost reconstruite în mod anonim: Michigan, Wisconsin, Illinois, Colorado și Florida.

Prin această monitorizare s-a arătat că protestatarii, care de multe ori s-au stat cot la cot fără să respecte distanța minimă de siguranță și care au participat la o manifestație la Lansing, Michigan, pe 30 aprilie, au fost apoi s-a dus în diferite părți ale țării, de la Detroit la orașe îndepărtate din nordul statului. Un alt protest, organizat la Denver, Colorado pe 19 aprilie,  câțiva protestatari au călătorit prin state vecine, cum ar fi Wyoming, Nebraska, Oklahoma, New Mexico și Utah. În Florida, pe 18 aprilie, protestatarii s-au întors în toate zonele Peninsulei, ajungând și la granița cu Georgia.

ATENȚIE ! Atac cibernetic la o mare companie aeriană: datele personale a 9 milioane de călători au fost furate

Întrebat despre acest subiect, dr. Rob Davidson a spus: „Comportamentul la care asistăm prezintă un risc ridicat de infecție. Putem vedea cum demonstranții se deplasează de la un eveniment la altul  ” Medicul, care a subliniat cât de semnificative sunt epidemiologice aceste evenimente, a criticat președintele SUA, Donald Trump, pentru că a stârnit cumva protestele anti blocaj.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com