hidroxiclorochina Trump

Trump: „iau hidroxiclorochină”

„Iau hidroxiclorochină de mai bine de o săptămână și jumătate.” Președintele american Donald Trump a spus acest lucru, explicând că a testele pe care le-a făcut au rezultat  întotdeauna negative pentru coronavirus și că a fost testat la fiecare două zile. „Iau o pastilă pe zi, ce am  de pierdut …”, a adăugat Trump.

„O să iau. Au apărut o mulțime de lucruri pozitive. Ați fi surprins dacă ați ști câți oameni o iau, în special în rândul muncitorilor sanitari din prima linie. Mulți dintre ei o iau”, a spus președintele american referindu-se la tratamentul împotriva malariei.

„Iau hidroxiclorochină. Acum, da. Acum câteva săptămâni am început și cred că este util. Am auzit multe lucruri pozitive”, a spus Trump, care în trecut a lăudat în mod repetat medicamentul folosit pentru a trata lupusul și  artrita . Nu există dovezi definitive ale eficacității împotriva coronavirusului. De asemenea, Trump  a fost întrebat dacă a fost medicul de la Casa Albă a cel care l-a sfătuit să ia acest medicament. Răspunsul lui a fost ”NU”.

Durerea de ochi ar putea fi un alt simptom de Covid-19: datele apar din analiza căutărilor pe Google

În ceea ce privește testele privind eficacitatea medicamentului împotriva coronavirusului , președintele a explicat că nu știe dacă funcționează sau nu, dar „în caz contrar, nu te vei îmbolnăvi și vei muri” . „Am luat-o în fiecare zi de aproximativ o săptămână și jumătate și sunt încă aici”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com