Pentagon

Coronavirus, avertismentul Pentagonului: „Riscul unui alt val de epidemie, vaccinul nu înainte de vara anului 2021”

Pe măsură ce numărul de infecții de coronavirus continuă să crească în Statele Unite , la fel și numărul de decese, într-un document Pentagonul avertizează despre ceea ce s-ar putea întâmpla în țară și în lume în viitor. SUA prezice un al doilea val puternic de cazuri și prezența unui vaccin nu va fi gata înainte de vara anului 2021.

„Avem un drum lung înaintea noastră – citește textul publicat de site – ul Task and Purpose – cu posibilitatea reală a unui alt val de epidemii. Prin urmare, trebuie să ne concentrăm atenția asupra reluării măsurilor cruciale , lucrând la pregătirea necesară în cazul în care ar trebui să existe revenire importantă a Covid-19 în cursul anului „.

Epidemia de coronavirus care sperie China: presupusa mutație a virusului și consecințele asupra pacienților

În virtutea acestor prognoze, Pentagonul subliniază că este necesar să se întreprindă o serie de acțiuni pentru a evita un scenariu catastrofal precum cel care tocmai a trecut: creșterea testelor și supravegherii, capacitatea mai mare de a urmări infecțiile și utilizarea unei  aplicații pentru a urmări și monitoriza îndeaproape rezultatele celor care au fost infectați cu COVID-19.

În ceea ce privește vaccinul , tot Pentagonul spune că va fi nevoie 12-18 luni până îl vom avea, mai mult decât cel estimat de președintele Trump care a spus: „Un vaccin până la sfârșitul anului”. În conformitate cu documentul Pantagonului, este mai realist faptul că acesta nu va fi disponibil înainte de vara anului 2021.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com