Johnson & Johnson

Johnson & Jonhson, nu mai vinde talc în America de Nord și Canada

Johnson & Johnson a încetat să mai producă produse pentru copii pe bază de talc în Statele Unite și Canada. După miile de procese împotriva produsului pentru presupusa contaminare cu azbest  a dus la scăderea vânzărilor. Compania a anunțat că a oprit expedierea a sute de articole pe bază de talc în Statele Unite și Canada. Presa americană o scrie. J&J va opri vânzările pe aceste piețe în următoarele luni, a declarat Kathleen Widmer, președintele companiei pentru consumatori din America de Nord.

ATENȚIE ! Atac cibernetic la o mare companie aeriană: datele personale a 9 milioane de călători au fost furate

Toate stocurile existente vor fi vândute în continuare până la epuizare. J&J s-a confruntat cu procese în care a fost acuzată că a ascuns riscurile îmbolnăvirii de cancer. În toate procesele din  Statele Unite,  instanțele au condamnat compania la plata a miliarde de dolari în daune efective și punitive pentru manipularea produsului. J&J a reușit să reducă sau să anuleze multe dintre aceste sentințe în apel.

Conform unui sondaj din New York Times, directorii Johnson & Johnson au fost conștienți de riscurile contaminării cu azbest  de zeci de ani, dar le-au ascuns întotdeauna consumatorilor riscurile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com