copil ars de mama

Și-a închis fiul în vârstă de 14 luni în mașină și i-a dat foc: mama arestată

Gestul șocant al unui femei, mama unui copil  de doar 14 luni. O femeie în vârstă de 23 de ani și-a închis fiul de 14 luni în mașină după care a turnat benzină și i-a dat foc.  S-a întâmplat în Columbia, Carolina de Sud, Statele Unite, duminică 17 mai, iar acum micul Kairon se luptă între viață și moarte.

Caylin Allise Watson, în vârstă de 23 de ani, acesta este numele mamei, a privit pasivă cum flăcările au cuprins mașina în timp ce fiul ei , blocat pe scaun urla încercând să strige după ajutor. La scena oribilă au fost martori mai mulți șoferi care s-au oprit și, realizând situația, au încercat să scoată copilul din interiorul mașinii  în timp ce au chemat intervenția pompierilor și a poliției.    Copilul a fost scos din vehicul în viață, dar cu arsuri grave ale corpului inclusiv pe față, mâini si picioarele.

Și-au regăsit fiul răpit după 32 de ani: o poveste incredibilă

Kairon a fost transportat la Augusta Burn Center din Georgia, unde a fost deja supus unei intervenții chirurgicale de urgență.  Mama băiatului a fost arestată și acum este acuzată de incendiu de gradul I și tentativă de omor . În prezent, este reținută în Centrul de detenție Alvin S. Glenn fără cauțiune.

Tatăl băiatului , Steven Bramsen, a lansat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru a pentru a plăti facturile medicale ale copilului. Între timp, investigațiile continuă să încerce să înțeleagă motivele care au determinat-o pe tânăra de 23 de ani să facă un gest similar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com