amazon 1

Coronavirus, 53 de cazuri în centrul logistic Amazon din Germania

Într-un centru logistic Amazon din Germania s-au înregistrat 53 de cazuri de coronavirus,  au anunțat autoritățile din landul Hanovra, răspunzând la o întrebare parlamentară a grupului Verzilor din centrul orașului Winsen an der Luhe. Infecțiile la sediul gigantului comerțului electronic au fost înregistrate între 16 martie și 29 aprilie, în timp ce în mai nu s-au mai înregistrat alte cazuri.

Centrul are 1.800 de angajați, iar Amazon și-a asumat angajamentul de a „proteja angajații” cât mai mult posibil. Le-au fost măsurate temperaturile  la intrare , ședințele și vizitele din exterior au fost suspendate, s-a asigurat o distanță minimă de doi metri între oameni, s-au distribuit măști și s-a modificat orarul pentru a evita adunările la intrare și la ieșire. De asemenea, Amazon spune că -a mărit salariile cu doi euro pe oră.

VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

A existat controverse cu privire la protecția lucrătorilor în Amazon în timpul pandemiei, care a crescut vânzările online în întreaga lume. În Franța, scandalul a ajuns în instanță și a dus la închiderea temporară a depozitelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com