Everest

Iată „acoperișul lumii”: din Kathmandu se poate vedea vârful Everestului

Din cauza poluării, cel mai înalt vârf din lume nu a putut fi admirat din capitala Nepalului, dar cu izolarea forțată lucrurile s-au schimbat și în cele din urmă „acoperișul lumii” a devenit vizibil. O viziune privilegiată și unică care nu a fost niciodată posibilă să fie admirată până acum. În aceste zile din Kathmandu, capitala Nepalului, se vede clar vârful înzăpezit al Muntelui Everest. Efectul blocării coronavirusului care a făcut ca poluarea să dispară, și a împiedicat turiștii și locuitorii să vadă cel mai înalt vârf din lume din oraș.

Un nou scenariu – Imaginile celui mai înalt vârf din lume, cu 8.848 de metri, fotografiile au început să fie distribuite pe Twitter, de locuitorii din Kathmandu până acum obișnuiți să vadă, din valea lor, o pătură densă între oraș și Munte. Izolarea forțată de pandemie a schimbat radical scenariul.

Tulburarea sexuală jenantă care a stat la baza furiei lui Adolf Hitler

„Blocajul a ajutat la curățarea aerului din Nepal și nordul Indiei, datorită reducerii emisiilor de vehicule. Atât de mult, încât pentru prima dată în mulți ani, se poate vedea Everestul de pe valea Kathmandu, deși se află la 200 de kilometri distanță „, a scris ziarul local Nepali Times.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com