victimele coronavirusului

Masacrul asistenților medicali din Brazilia, este cel mai mare număr din lume

Brazilia, este a treia cea mai mare din lume în ceea ce privește numărul de infecții și are, de asemenea, un alt record trist, cel al celui mai mare număr de asistente moarte, 40% din totalul mondial.

Bolsonaro, ca un bun criminal fascist, continuă să aibă grijă, însă numărul deceselor pentru Covid-19 în Brazilia crește neobosit: țara sud-americană este a treia din lume în ceea ce privește numărul de infecții și deține, de asemenea, un alt record trist, cel al celui mai mare număr de asistente. mort, 40% din totalul lumii. În Brazilia, pozitivii de coronavirus sunt de cel puțin 291 de mii. Există cel puțin 15.000 de asistente infectate dintre care 137 sunt decedate, majoritatea având între 41 și 50 de ani.

Singurul om condamnat pentru atentatele din 11 septembrie a spus că a repudiat terorismul și Al Qaeda

„Datele sunt foarte îngrijorătoare, nu credeam că sunt atât de multe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Cofen, Walquirio Almeida, intervievat de Bloomberg, potrivit căruia numărul mare de decese se datorează lipsei dispozitivelor de protecție. Cel mai mare număr de decese de asistente medicale s-au produs în statele São Paulo și Rio de Janeiro, cele mai afectate de pandemie. La nivel mondial, potrivit datelor Consiliului internațional al asistenților medicali (ICN), 360 de asistente au murit de covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com