uraganul Lorenzo

Nu este bine! Meteorologii americani prezic sezonul uraganelor „mai mare decât cel normal ”

Sezonul uraganelor atlantice vine asupra noastră iar meteorologii de la National Oceanic and Atmospheric Administration din America prognozează tendințe „peste normal”. Perspectivele elaborate de cei mai buni experți din domeniul uraganelor pentru sezonul care începe oficial la 1 iunie și se încheie pe 30 noiembrie estimează o probabilitate de 60% a fenomenelor atmosferice dincolo de normă, o probabilitate de 30% a unui sezon apropiat normei și 10% șanse de un sezon sub normal.

O altă creștină minoră a fost răpită. «Forțată să se căsătorească cu răpitorul și să se convertească la islam»

Climate Prediction Center din Noaa prevede între 13 și 19 furtuni care vor avea un nume, cu vânturi de peste 62 de kilometri pe oră, dintre care între șase și zece vor deveni uragane cu vânturi de 120 de kilometri pe oră sau chiar mai mult. Dintre aceștia până la șase  vor deveni uragane puternice (categoria 3, 4 sau 5 cu vânturi de 178 de kilometri pe oră). Un sezon mediu produce 12 furtuni cu un nume, dintre care șase devin uragane și trei uragane puternice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com