sinucidere

O tânără de numai 20 de ani și-a luat viața din cauza unui video postat pe rețelele de socializare

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a sinucis după ce a devenit o victimă a cyberbulling din cauza unui videoclip pe TikTok. Deși a cerut să fie eliminat acel video, nimeni nu a ascultat-o și a luat decizia șocantă de a-și lua viața.

Thivya Nayagi a fost găsită spânzurată în casa ei din Penang pentru un videoclip pe TikTok. Fratele ei a fost cel care a descoperit trupul fără viață a surorii sale care, după o serie de apeluri fără răspuns, s-a dus acasă la ea. Ajutorul medicilor a fost în zadar, u au putut decât să constate decesul.

Totul a început cu un videoclip despre Thivya pe Tiktok încărcat de un coleg care a lucrat cu ea. În scurt timp a devenit viral, iar mesajele jignitoare nu au întârziat să apară.  Contul care a instigat ura împotriva fetei a fost dezactivat imediat după moartea ei.

O altă creștină minoră a fost răpită. «Forțată să se căsătorească cu răpitorul și să se convertească la islam»

„Mi-am pierdut sora pentru că cineva a vrut să fie popular pe social media”, a spus fratele care era încă distrus de moartea mamei sale anul trecut iar acum a rămas și fără sora lui. Înainte de a muri, Thivya i-a scris un mesaj fratelui său, cerându-i „iertare” pentru videoclipul respectiv: „Motivul pentru care iau această decizie este pentru că contul Joker Oruvan  a pus un video pe Facebook și mi-a distrus viața ”

Fata trebuia să se căsătorească în decembrie. Până în prezent, nu a fost deschisă nicio anchetă…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com