paralizat din cauza unghiei incarnate

La 15 ani în scaun cu rotile din cauza unei unghii încarnate

Viața unui tânăr de 15 ani din Alresford (Winchester, Anglia) s-a schimbat dramatic anul trecut, când a suferit o intervenție chirurgicală minoră. De fapt, adolescentul avea dureri la un picor din cauza unei unghii încarnate. O mică supărare datorită activității sportive intense la care Andrew făcea. Mama, Lynda , era sigură că dacă i-ar fi scos unghiile  un expert ar fi fost mai sigur și că acest lucru i-ar fi permis fiului ei să se întoarcă la antrenament.

Totuși, ceva nu a mers bine. După ce medicul  a îndepărtat unghia, Andrew începuse să se plângă de dureri intense la nivelul piciorului, atât de puternic încât nu-i permitea nici să meargă.  Inițial, s-a crezut că este o durere normală după operație, dar în timp mama a înțeles că ceva mult mai grav. Durerea tânărului este atât de severă încât nici  analgezicele nu-i mai alinau durerea.

Scandalul termoscanării de la Kaufland? Un incident regizat cu scopul de a crea senzaţional !

Mama le-a spus presei engleze că luni de zile niciun specialist nu a reușit să înțeleagă natura acelei dureri, dar crede că cauza ar fi putut fi din cauza anesteziei: „Am fost din doctor în doctor și nimeni nu înțelegea ce se întâmplă cu el . În cele din urmă, a fost diagnosticat CPRS (sindromul regional al durerii complexe). Dar din păcate, nimeni nu știe ce s-a întâmplat „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com