scoala 1

A abuzat de mai mulți elevi: ” Nu vreau să ajung la închisoare, vreau să fiu castrat”

Un fost profesor din Florida s- a pledat vinovat că a abuzat de mai mulți studenți și a cerut  judecătorului să fie pedepsit prin castrare  chimică , dar în schimb a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Mark Lua, 32 de ani, a făcut cererea neobișnuită de a-i fi tăiate testiculele pentru a evita  închisoarea , relatează jurnalul de știri Pensacola.

„ Acțiunile mele au fost josnice”  , a spus Lua judecătorului  Thomas Dannheisser . „Cred că merit să fiu pedepsit, dar  cer castrarea chimică  ca un act de solidaritate pentru a arăta cât de rău îmi pare pentru tot ce am făcut. ”El a adăugat:„ Sunt  dispus să sufăr castrarea fizică doar ca să rămân acasă și să-mi cresc fiica. ”

VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

Însă judecătorul a ignorat cererea sa. Lua, fost profesor de engleză la Booker T. Washington High School din Pensacola, a avut raporturi intime cu o minoră și a agresat o fostă studentă de 18 ani, potrivit procurorilor. El este acuzat că a forțat o altă studentă să-i trimită un videoclip nud.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com