parlamentara

Fostul parlamentar din Bangladesh a murit de Covid-19: alte 4 rude sunt pozitive

Fostul parlamentar din Bangladesh, Kamrun Nahar Putul , a murit la Spitalul Medical Colegiul Ziaur Rahman din Bogura  pe 21 mai, din cauza coronavirusului . Testele ulterioare efectuate asupra membrilor familiei s-au relevat, din păcate pozitive.  Pentru a raporta moartea femeii  și infecția familială, a fost medicul chirurg adjunct Mostafizur Rahman, care a subliniat că numărul total de cazuri confirmate de coronavirus în zonă a crescut la 143.

Kamrun Nahar Putul a acuzat febră mare și diaree și din acest motiv a fost supusă testului abia marția trecută rezultând pozitivă la Covid-19. Din păcate a fost prea târziu. Femeia a murit două zile mai târziu,  pe 21 mai, chiar înainte de a fi chiar informată despre rezultatul testului.

Studiu: Japonezii se infectează mai puțin deoarece folosesc mai puține consoane atunci când vorbesc

Kamrun Nahar Putul avea 68 de ani, iar pe parcursul îndelungatei sale cariere politice fusese parlamentară a Ligii Awami (AL) și secretară a afacerilor femeilor din districtul Bogura. Ea a fost aleasă parlamentară din Bogura-Joypurhat în 1996, anul în care un loc a fost rezervat femeilor în parlamentul național. Putul a avut 3 copii, un băiat și două fete.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com