retele de socializare

Olanda, o bunică a fost condamnată să înlăture imaginile nepoților de pe rețelele de socializare

O hotărâre judecătorească din Olanda care a condamnat o bunică să elimine fotografiile nepoților ei de pe rețelele de socializare, după ce fiica ei și mama copiilor, a dat-o în judecată pentru că le-a încălcat intimitatea. Femeia în vârstă a fost sancționată în baza așa-numitului Gdpr, Regulamentul general privind protecția datelor , stabilind de asemenea  o amendă de 50 de euro pe zi, până la maximum o mie de euro, în cazul în care doamna nu respectă sentința.

Șase semne care arată că nu sunteți deprimat, ci doar înconjurat de idioți

Hotărârea instanței olandeze vine la sfârșitul unei dispute juridice amare între femeie și fiica ei, după ce prima a refuzat de mult să elimine imaginile nepoților din profilul său social, forțând astfel fiica sa să acționeze pe  judiciar. Ceea ce este stabilit de instanță este, de asemenea, în conformitate cu regulile recente ale Curții Europene și ține seama de cele declarate prin hotărârile anterioare (mai precis, din 13 mai),  în ceea ce privește posibila utilizare a imaginilor de către terți, au declarat :

„Cu Facebook nu este posibil să excludem posibilitatea ca fotografiile publicate să fie distribuite și să ajungă în mâinile răufăcătorilor ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com