ponei

Un bărbat a fost prins într-un grajd cu un ponei în timp ce-l viola

Michael Riego , în vârstă de 31 de ani, a fost găsit în colțul unui grajd din Wilmington, Delaware, după ce polițiștii au instalat camere de supraveghere pentru a surprinde pervertitul în serie. Agenții au fost chemați pentru prima dată în septembrie 2019, după ce unul dintre caii din “New Castle County Carousel Park and Equestrian Center” avea  dificultăți în mers, după cum relatează Daily Star Online. De asemenea, Riego este acuzat că a atacat alți ponei între 17 și 20 de ani.

Veneția s-a trezit peste noapte cu o sculptură ”ciudată” în mijlocul pieței San Marco: un penis din marmură cu …mască”

Un purtător de cuvânt al poliției din județul New Castle a dat publicității o declarație care clarifica detaliile anchetei: „Detectivii Diviziei de Investigații Speciale a Poliției Județului New Castle au instalat echipamentul electronic de supraveghere  și au început să efectueze supravegherea nocturnă – explică purtătorul de cuvânt – După mai mult de o lună, au luat hotărârea de a pune capăt acestui pervers în serie „.

În dimineața zilei de 21 mai, suspectul a fost văzut intrând în grajd și legând picioarele posterioare ale poneiului. Când detectivii au intrat în hambar au l-au prins pe bărbat asupra faptului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com