violată 3 e1566402096327

O fetiță de 8 ani a murit după ce a fost violată de 16 bărbați

În orașul indian Tamil Nadu , o fetiță de 8 ani a murit la spital după ce s-a plâns de dureri severe de stomac. Potrivit tabloidelor britanice, părinții și-au dat seama că situația era gravă când au auzit-o pe fetiță urlând în baie . Tatăl adoptiv a spart ușa și a adus-o repede pe fată la spital. Din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viața și au fost nevoiți să constate decesul.

Momentan nu este clar care a fost cauza morții. O autopsie efectuată pe corpul copilului va determina acest lucru. Cu toate acestea, cazul a fost catalogat drept „ moarte nenaturală ” și există posibilitatea ca moartea să fie cauzată de agresiune sexuală în lunile anterioare. În acest moment, în orice caz, nimeni nu a fost considerat suspectat

Gemenele în vârstă de trei ani care au murit în incendiu în fața mamei lor: „Au fost găsite ținându-se de mână ”

Ipoteza conform căreia moartea ar fi putut fi cauzată de violența sexuală suferită de fată rezultă din faptul că la sfârșitul anului 2019 părinții au raportat 16 bărbați, inclusiv unele rude de viol. Aceștia au observat violența suferită atunci când fiica și-a schimbat radical atitudinea . Înainte, era o fată solară și veselă, căreia îi plăcea să se joace și, brusc devenise retrasă și nu voia să fie atinsă de nimeni. În plus, noaptea avea coșmaruri,  atacuri de panică și tremurări bruște. Potrivit părinților, fetița devenise retrasă cu trei ani înainte de decesul ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com