bolnava de cancer reuseste sa se casatoresca in ciuda pandemiei

Samantha, bolnavă în fază terminală, reușește să-și îndeplinească visul în ciuda pandemiei

O relaxare a tututor restricțiilor pentru urgența de coronavirusului a fost permisă unei femei, bolnavă în fază terminală și căreia i-au mai rămas doar câteva luni să trăiască, , să-și îndeplinească visul: căsătoria cu bărbatul cu care a împărțit  ultimii 12 ani . Cuplul, care urma să se căsătorească în această lună, nu numai că a reușit să obțină un permis, dar s-a căsătorit în weekendul trecut.
În Marea Britanie chinuită de urgența coronavirusului, principalele restricții sunt încă în vigoare, inclusiv amânarea tuturor căsătoriilor la o dată ulterioară. Samantha Gamble și partenerul ei, Frankie Byrne, din Irlanda de Nord, nu au putut aștepta. Ea este bolnavă de cancer, se află în faza terminală și nu și-a putut permite să amâne nunta. Din acest motiv, administrația regională din Ulster a aprobat o scutire concepută special pentru persoanele cu pacienți bolnavi terminali, care ar fi trebuit să se căsătorească în ultimele săptămâni, relatează  BBC.

Argentina, un ofițer de poliție și-a ucis iubita și fratele: credea că cei doi au o relație

Prin urmare, vinerea trecută, după 12 ani de logodnă Frankie și Samantha au devenit soț și soție. Celebrarea căsătoriri a avut loc în casa lor din Loughbrickland, în fața a doar patru persoane, în timp ce toate celelalte rude și prieteni au urmărit nunta în direct prin videocamere.

„Cine a permis toate acestea să se realizeze nu-și poate imagina cât de mult a însemnat pentru mine și pentru Frankie. În toți acești ani, soțul meu a rămas mereu alături de mine și m-a sprijinit, mai ales după ce am descoperit boala ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitterși VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com