papagal vorbitor

Violată și ucisă, ultimele cuvinte ale victimei vor servi pentru a face dreptate: mărturia papagalului a fost decisivă

Mărturia papagalului a fost decisivă. În 2018, Elizabeth Toledo în vârstă de 46 de ani din San Fernando (Argentina), a decis să închirieze camerele din casa ei pentru a a rotunji veniturile . Dar  această decizie a costat-o ​​viața: tocmai doi dintre colegii de cameră  violat-o și apoi au ucis-o în decembrie a aceluiași an în care au închiriat camera.

Unul dintre vecini a sunat la poliție după ce nu a mai văzut-o pe victimă iar papagalul pe care îl deținea repeta mereu: „De ce mă bateți ?”. Când anchetatorii au intrat  în casă, Elizabeth era fără viață pe podea și complet dezbrăcată. Avea semne vizibile de agresiune și de strangulare pe corp. Analizele ulterioare au confirmat că a fost violată și ucisă.

Covid-19 în Germania, prostituate cer Parlamentului: „Lăsați-ne să lucrăm”

Dinamica incidentului era  suficient de clară din probele găsite la locul faptei. În timp ce agenții anchetau locul crimei, papagalul victimei repeta: „Au, nu, te rog. Lasa-mă să plec! ”  Poliția a interogat colegii de cameră Miguel Saturnino Rolon și Jorge Raul Alvarez , și au fost acuzați de crimă și viol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com