fetita si cainele

O fetiță a apărut la deschiderea anului școlar cu un… câine. Motivul ?

O excepție particulară, dar foarte necesară, aceea care privește o fetiță de 7 ani , eleva unei școli elementare. De fapt, la deschiderea anului școlar , institutul nu a publicat fotografia doar cu micuța elevă dar și cu câinele ei , Ariel.

Animalul, din rasa labradoodle (o încrucișare între labrador și poodle), este câinele lui Hadley Jo Lange , o fetiță care locuiește în Kentucky și frecventează școala catolică St. Patrick din Louisville. Motivul pentru care a fost pusă  fotografia lui Ariel lângă cea a lui Hadley este un bine necesar: fata suferă de mult timp de epilepsie și îi datorează câinelui său trăiește. Mama fetei , Heather Lange , o explicat postului CNN : „Nu pot să nu-i mulțumesc acelui câine,  a salvat viața fiicei mele. El o însoțește la școală și în orice activitate, o protejează mereu și îmi dă sentiment de liniște ».

O fetiță de 7 ani a fost înjunghiată mortal cu o foarfecă de un prieten al mamei sale

Ariel de fapt, este dresat să recunoască imediat, dacă nu în avans, diferitele atacuri epileptice de care suferă  Hadley. Pe lângă protejarea fetei, câinele este capabil să avertizeze profesorii la timp pentru a evita consecințele mai grave ale acestor atacuri. ”Fiica mea a avut primul atac pe când nu avea încă un an și jumătate, eram la restaurant. A fost ceva îngrozitor, dar am fost norocoși deoarece datorită solidarității comunității noastre am reușit să ne permitem un câine ca Ariel, în general acești câini special antrenați pot costa chiar 60 mii de dolari (aproximativ 55 mii de euro, ed) „- explică mama fetei –

” Trebuie să mulțumim școlii Sf. Patrick pentru că nu au ezitat să-i accepte atât pe Hadley cât și pe Ariel. Fiica mea nu este un copil ca toți ceilalți, dar îmi umple inima de bucurie să o văd acceptată și iubită în contextul școlar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com