si-a ucis fiul si a abandonat corpul

O mamă și-a otrăvit fiul și a ascuns corpul: denunță dispariția lui

A denunțat dispariția bruscă și inexplicabilă a fiului său în vârstă de 11 ani, declanșând imediat o percheziție în toată zona, dar la zece zile de la plângere s-a dovedit că, în realitate, aceeași mamăși-a otrăvit fiul după care a sascuns corpul . Povestea dramatică vine din Brazilia.  Trupul fără viață al lui Rafael Mateus Winques, în vârstă de 11 ani, a fost găsit abandonat într-o casă abandonată din orașul Planalto, în statul Rio Grande do Sul.

Potrivit poliției, mama, Alexandra Dougokenski l-a omorât. Sub interogatoriu și pusă în fața probelor, a admis crima,  vorbind totuși despre o fatalitate.

Trupul băiatului a fost găsit  la zece zile după ce mama a raportat dispariția. Conform celor reconstruite de mass-media locală, pe 16 mai, femeia a spus că s-a trezit și a văzut  că fiul ei nu se afla în patul. Femeia a mai spus că a găsit ușa întredeschisă, ceea ce a determinat inițial anchetatorii să speculeze o fugire de din casă, dar, după descoperirea urmelor de sânge în casă, lucrurile s-au schimbat.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul lui Rafael a fost învelit într-un așternut și dus în casa abandonată. Femeia, arestată, a spus că fiul ei a murit după administrarea de medicamente psihiatrice foarte puternice și, de teamă, a ascuns cadavrul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com