savantii care au prezis pandemia

Doi savanți americani au prezis criza din 2020 … în 1991 !

William Strauss și Neil Howe, sunt doi savanți americani, care în 1991, au scris într-o carte că „în 2020 va exista o criză care poate fi comparabilă cu celelalte mari teste susținute de strămoșii noștri” și care va reprezenta „următoarea mare piatră de temelie a istoriei. Ar putea fi un dezastru de mediu, o amenințare nucleară sau un eșec catastrofal al economiei mondiale „.
Era în 1991 când doi savanți americani, William Strauss și Neil Howe, au prezis viitorul prezicând ce se va întâmpla abia 29 de ani mai târziu cu pandemia covid-19: cei doi au o carte intitulată Generații . Părerile lui William Strauss și Neil Howe, potrivit New York Times, au influențat lideri precum Bill Clinton și Al Gore, dar și conservatorii apropiați de Donald Trump. În timp ce Strauss este mort de 13 ani, cu mult înainte de a putea verifica dacă ideile sale au  fost corecte, Howe poate vedea că „marea criză a anului 2020”care  teoretiza acum 29 de ani a căzut nu numai asupra Statelor Unite, ci și asupra restului lumii.

Ei bine, potrivit lui Neil Howe, actuala conducere a SUA nu va putea să salveze țara din nisipurile mișcătoare ale crizei. În schimb, va fi responsabilitatea unei noi generații de politicieni să își asume responsabilitatea conducerii Statelor Unite. Howe se referă în special la personaje precum Alexandria Ocasio-Cortez, 30 de ani, Pete Buttigieg, 38 de ani, și senatorul Josh Hawley din Missouri, 40 de ani. Într-un interviu, Howe a explicat că nu este o coincidență că politicienii generației sale – așa-numiții boomeri – nu au luat în serios  pandemia coronavirusului găsindu-i nepregătiți. În schimb, tinerii s-au arătat că sunt mult mai responsabili, dar și îngrijorați.

Dacă  această predicție se dovedește a fi pe loc pentru republicani, viitorul ar putea fi și mai sumbru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com