proteste in sua

O altă crimă rasistă: un tânăr de 19 ani ucis în timp ce protesta pentru moartea lui George Floyd

Un băiat de 19 ani a fost ucis în Detroit, Michigan, cu mai multe focuri de armă dintr-un SUV, relatează  agenția de știri Associated Press. Focurile de armă vizau o mulțime de oameni care demonstrau pentru uciderea afro-americanului George Floyd. Băiatul a murit în spital.

Între timp,  protestele pentru uciderea lui Georeg Floyd, afro-americanul care a murit luni la Minneapolis, după ce un polițist, care a fost arestat și pus sub acuzare, cotinuă  să se răspândească în America, în . Protestele au continuat aseară în orașele Minnesota, Washington, Louisville, Kentucky, New York, Atlanta, Denver, Houston, San Jose și Bakersfield, California, Chicag, Detroit și alte orașe.

Ucigașul în uniformă care l-a ucis pe George Floyd în Minneapolis a fost arestat

Alarma s-a întins și la Casa Albă din Washington, când manifestanții, care se adunaseră lângă Avenue Pennsylvania, au reușit să treacă peste obstacolele Serviciului Secret și s-au ciocnit cu poliția. Reporterii din interiorul Casei Albe au raportat că au fost împiedicați să părăsească clădirea pentru o perioadă. În multe orașe, inclusiv Boston, Fort Wayne și Atlanta, poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a împrăștia manifestanții.

În Atlanta, agenții au fost nevoiți să se baricadeze la intrarea în clădirea sediului CNN. În California, circulă un videoclip care arată cum o mașină tip Toyota neagră s-a dezlănțuit în mod deliberat în manifestanții de la Bakersfied, dar încă nu este clar dacă există răniți. Noi proteste au avut loc și în Los Angeles, unde manifestanții au blocat una dintre autostrăzile orașului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com