Bolsonaro vrea sa deschida campionatul de fotbal

Coronavirus, Bolsonaro solicită reluarea campionatului de fotbal: „Riscuri mici”

Există peste 6 milioane de cazuri de Coronavirus până acum constatate la nivel mondial. Epicentrul pandemiei, originar din China și apoi răspândit pe scară largă în Europa, este acum concentrat între Statele Unite și Brazilia, dar și în Rusia nivelul de urgență este ridicat.

În ciuda pandemiei totale a Coronavirusului, președintele brazilian, Jair Bolsonaro, solicită reluarea fotbalului în țară. „Întrucât jucătorii sunt tineri și atletici, riscul de deces dacă vor fi afectați de virus, este redus la infinit”, a declarat șeful statului într-un interviu acordat Radio Guaiba, un post de televiziune local din sudul țării.

Găinile cu ouă verzi, fenomenul ciudat la o fermă din India

Brazilia a devenit a patra țară din lume la numărul de decese cauzate de Coronavirus, 28.834, conform ultimelor date ale Ministerului Sănătății care raportează alte 956 de decese în 24. ore. Gigantul sud-american de 210 milioane de locuitori a trecut astfel de Franța și urmează Statelor Unite (103.000 de decese), Regatul Unit (38.376) și Italia (33.340). De asemenea, Brazilia a înregistrat un nou record zilnic de infecții (26.928), pentru un total de 465.166 de persoane infectate de la începutul pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com