pozitiv in piscina

Pozitiv pentru Coronavirus merge la o petrecere în piscină: sute de persoane la risc

Alertă în Missouri, după ce un tânăr care a mers la o petrecere la piscină cu sute de participanți a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Autoritățile locale sunt îngrijorate de faptul că ar fi putut transmite virusul și altor persoane cauzând un nou focar.

Tânărul participase la sărbătoarea națională a Statelor Unite ale Americii la Lacul Ozarks și a frecventat mai multe baruri și cluburi. Abia câteva zile mai târziu, a început să se simtă rău rezultând pozitiv la coronavirus. Autoritățile medicale încearcă să contacteze „ un număr mare de persoane ” care au fost prezente la petrecere. Medicii mai adaugă că tânărul la rândul lu ar fi fost infectat de o persoană asimptomatică . Departamentul de Sănătate din Județul Camden a explicat că nu au fost raportate cazuri pozitive în rândul rezidenților. Așadar, este probabil ca infecția să fie importată de cineva din alt teritoriu.

Din 3 iunie, stop carantinei pentru cetățenii din spațiul Schengen

Prin urmare, oficialii locali încearcă să reconstruiască fiecare mișcare pa care a făcut-o tânărul în weekend-ul trecut.  Din cauza numărului mare de participanți la petrecere, va fi extrem de dificil să se descopere cine a fost și cine nu a fost infectat și în același timp este aproape imposibil ca toți cei prezenți să fi fost infectați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com