factura pentru tratamentul din spital

Internat din cauza Covid-19, se întoarce acasă și găsește factura spitalului: 840 mii de dolari

Un profesor din Colorado a spus că a primit o factură de peste 840.000 de dolari acasă după ce a stat o perioadă de aproximativ două săptămâni în spital. Rezultat pozitiv la Covid-19, bărbatul a rămas intubat aproximativ 15 zile și apoi a avut nevoie de alte 3 săptămâni de reabilitare într-un centru specializat. „Când am văzut factura, am simțit că leșinăm” , a spus soția.

Un profesor de liceu din Colorado – numele său Robert Dennis – a primit acasă o factură de peste  840.000 de dolari   (840.386,94 pentru a fi mai precis), bani necesari pentru tratamentele primite în timpul spitalizării de coronavirus.

O mamă și-a otrăvit fiul și a ascuns corpul: denunță dispariția lui

Cuplul are o asigurare de sănătate care ar trebui să acopere costurile care în general ar putea ajunge la 1,5 milioane de dolari. Prima factură sosită acasă ar fi plata doar pe săptămânile în care pacientul a rămas intubat, apoi Dennis a avut nevoie de 3 săptămâni de reabilitare într-un centru specializat. Și soția sa a fost pozitivă la coronavirus, dar într-o formă mai ușoară dar a trebuit să apeleze la tratament tot în spital. Cuplul din Colorado nu ar trebui să plătească contul copleșitor, deoarece ar putea profita de acoperirea garantată de o lege din Colorado.

În plus, spitalele care au primit fonduri prin Legea Cares, un pachet aprobat de Congres în martie, nu ar trebui să trimită facturi pacienților. „Este înfricoșător să vezi acest număr”, a adăugat Suzanne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com