politisti ingenunchiati isi cer scuse

Polițiștii își cer scuze pentru moartea lui George Floyd, dar Trump atacă mass-media: „Hrănesc ura și anarhia”

Polițiștii își cer scuze pentru moartea lui George Floyd, dar Trump atacă mass-media. În loc să condamne rasismul, în loc să condamne supremaciștii albi președintele de la Casa Albă aruncă benzină pe foc.  Donald Trump acuză „mass-media” pe Twitter că „a făcut tot ce le-a stat în putere pentru a stimula ura și anarhia”.

Președintele american numește mass-media „fake news”, iar jurnaliștii „oameni cu adevărat răi cu o agendă bolnavă” despre modul în care urmează proteste pentru moartea lui George Floyd. Cuvintele exacte au fost: ”Mass-media face tot ce le stă la dispoziție pentru a stimula ura și anarhia. Atâta timp cât toată lumea înțelege ce fac, este vorba de fake news și oameni cu adevărat răi cu o agendă. bolnavi, putem lucra ușor prin ei până la măreție! „.

Protestele pentru uciderea afro-americanului nu se opresc: fiica primarului din New York a fost arestată

Cuvinte iresponsabile la fel cum, în multe cazuri ofițerii de poliție au condamnat moartea lui Floyd și metodele brutale utilizate în Minneapolis și Miami (așa cum se vede în fotografie), unii polițiști au îngenuncheat în semn solidaritate atunci când prin fața lor au trecut manifestanții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com