protestele din Minneapolis

Protestele pentru uciderea afro-americanului nu se opresc: fiica primarului din New York a fost arestată

Protestele pentru moartea lui George Floyd nu se opresc. Chiara de Blasio, fiica primarului din New York în vârstă de 25 de ani  a fost arestată. Informația a fost dată New York Post care a citat forțele de ordine ca sursă. Chiara de Blasio a fost arestată la Manhattan după ce poliția a declarat ilegală o adunare între strada 12 și Broadway , unde au izbucnit revolte și au fost arse mașinile forțelor de securitate.

Cazul creează o preocupare considerabilă și pentru președintele american Donal Trump. Tycoon amenință că va folosi armata pe străzi dacă protestele nu se vor opri. Potrivit mai multor reportaje ale presei, Trump a fost  dus de serviciile secrete într-un buncăr subteran, vineri trecut, când protestul pentru moartea lui George Floyd a ajuns în fața Casei Albe. Nu este clar dacă Melania și fiul ei Barron au fost și ei aduși în buncăr împreună cu el.

Imagini înfricoșătoare din New York: poliția a intrat cu mașina în plin în manifestanții care protestau împotriva morții lui Floyd

Haos și pe Net, unde grupul de activiști cibernetici Anonymous a decis să sprijine manifestanții. Într-un videoclip de trei minute și jumătate, o persoană cu glugă, purtând masca conspiratorului englez Guy Fawkes și vocea modificată, a acuzat poliția Minneapolis de conduită neserioasă . Potrivit lui Anonymous, uciderea lui George Floyd ar fi doar cea mai recentă dintr-o serie de episoade de violență și corupție. Anonymous a lansat un document în care președintele Donald Trump este asociat cu Jeffrey Epstein, omul de afaceri american care a fost judecat pentru trafic internațional de copii și care a murit în închisoare anul trecut, în circumstanțe neclare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com