rapita de tatal vitreg si obligata sa nasca de 9 ori

Răpită la 12 ani de tatăl vitreg, violată și obligată să nască 9 copii: Rosalynn și cei 20 de ani de chin

Rosaslynn McGinnis a fost răpită de Henri Michelle Piette, iubitul mamei sale, pe când avea doar 12 ani. Bărbatul o abuza de când fata avea 10 ani, dar nu a putut niciodată să   revolte din cauza amenințărilor bărbatului împotriva mamei sale. După doi ani, femeia și-a găsit în sfârșit curajul de a pune capăt relației, dar bărbatul s-a răzbunat răpind-o pe Rosalynn. A luat de la școală și a dus-o la Wagoner, în Oklaoma, unde a organizat o căsătorie falsă pentru a o convinge pe fata că acum îi aparținea, scrie Daily Mail.

Moare de foame și este lăsată în pătuț zile întregi: corpul fetiței de 4 ani a fost sfâșiat de șoareci

Bărbatul a continuat să o violeze Rosalynn timp de 20 de ani, în care care s-au născut  9 copii. Noua „familie” a continuat să se mute dintr-un stat în altul pentru a-și pierde urmele. Într-un final au ajuns în Mexic. Tânăra victimă  a fost nevoită să-și schimbe aspectul de mai multe ori și de asemenea și numele.   După nașterea copiilor, bărbatul a început o altă tortură: o amenința că-i va omorî copiii dacă va fugi. Bărbatul a folosit violența fizică atât împotriva femeii cât și a copiilor.

Familia a fost eliberată atunci când fiica cea mai mare a reușit să scape și să ceară ajutor unui cuplu dintr-un centru comercial. În urma denunțurilor cuplului care a dorit să rămână anonim, a inițiat o anchetă care adus la arestul monstrului. Acum la 63 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață pentru răpire și abuzuri pentru copii.

Femeia, care acum are 33 de ani este în sfârșit liberă și locuiește în Missouri alături de copiii ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com