ucisa de iubitul ei cu 55 de lovituri de cutit

Ucisă de iubitul ei cu 55 de lovituri de cuțit. Cu câteva ore mai devreme îi scrisese unei prietene: „Mi-e frică de el”

Îi era teamă de iubitul ei și el a înjunghiat-o de 55 de ori . Dannyll Goodsell, o mamă în vârstă de 55 de ani din Ballarat, cetățeană australiană în statul Victoria, a fost găsită moartă în casa ei,  într-o baltă de sânge, după ce partenerul ei a atacat-o brutal.

Faptele datează din 2018, iar după crimă Scott Charles Cameron a fost imediat arestat, dar a susținut întotdeauna că a făcut-o în autoapărare. Acum, însă, pentru a-l încadra definitiv pe criminal, ar exista un mesaj pe care femeia de 55 de ani i-ar fi transmis unei prietene cu puțin timp înainte de moartea sa. Dannyll s-a temea de partenerul ei: „Sunt prea speriat de Scott”, scrie ea și aceeași prietenă a confirmat că femeia s-a plâns în mod repetat de felul în care se comporta cu ea și de violențele fizice. Femeia nu reușise niciodată să-l părăsească pentru că era înspăimântată de posibilele repercusiuni, dar până la urmă drama a fost inevitabilă, după cum a relatat și presa locală .

Floyd, Trump către guvernatori: „Sunteți slabi, arestați oamenii”

Bărbatul și-a recunoscut crima, dar și-a repetat că a reacționat în autoapărare, susținând că femeia l-ar fi amenințat cu un cuțit în timpul unei dispute aprinse.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com