un elefant a fost ucis in India

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Într-o India chinuită de Coronavirus (Mumbai este în genunchi) și cu un ciclon care este pe cale să lovească Maharashtra, moartea înfiorătoare a unei femele elefant însărcinată a câștigat atenția cetățenilor și a presei naționale. Au găsit-o  în râul Velliyar din Parcul Național Silent Valley din Kerala. Avea o rană adâncă în maxilar și capul scufundat în apă. Asociațiile  drepturilor animalelor și nu numai că este în revoltă, deoarece sărmana femelă elefant însărcinată a murit în chinuri atroce după ce a mâncat un ananas în interiorul căruia erau ascunse petarde.

Rangerul parcului care a găsit animalul mort a spus: „Am observat elefantul într-o zona privată a pădurii. Când unul dintre membrii personalului nostru s-a apropiat de el, a văzut că are o rană mare în zona maxilarului inferior. A murit de foame pentru că nu mai putea mânca din cauza durerii. Puțină apă este doar ceea ce a consumat înainte de a muri „. Așa că elefantul s-a scufundat în apă pentru a-și alina durerile.  Mulți cred că cineva a rănit-o în mod intenționat dându-i ananasul cu petarde, în timp ce alții acuză unii localnici că folosesc mâncare „explozivă” ca și capcane pentru mistreț.

Studiu: la femeile însărcinate, coronavirusul poate deteriora placenta

Cu toate acestea, ambele ipoteze sunt o sursă de indignare și controverse aprinse în India, atât pe social media, cât și pe media principală. Nu a făcut rău nimănui , nici atunci când a alergat de durere  pe străzile satului. Nu a distrus nicio casă. Ar fi trebuit să nască peste 18/20 de luni „, a scris rangerul pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu elefantul. După moartea sa, elefantul  a fost încărcat pe un camion și dus înapoi în pădure, unde ofițerii l-au incinerat. „Merită un demn rămas bun. Era așezată pe lemnul de foc, în țara în care s-a jucat și a crescut ”, a spus pădurarul cu emoție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com