a muirt din cauza consumului excesiv de coca cola

Bea doi litri de Coca Cola pe zi. O mama a trei copii moare la 34 de ani

O femeie din Noua Zeelandă a băut doi litri de Coca Cola pe zi și a murit la vârsta de 34 de ani.  Amy Louise Thorpe din Invercargill, depindea total de populara băutură carbogazoasă . În urmă cu doi ani, femeia, mama a trei copii, a murit în urma unui atac epileptic. Consumul excesiv de Coca-Cola a fost considerat a fi o cauză potențială a morții sale. Femeia a fost găsită fără viață în locuință  pe 4 decembrie 2018.

Rezultatele, difuzate săptămâna aceasta, dezvăluie faptul că consumul exagerat de băuturi gazoase ar fi putut contribui la moartea sa. Potrivit rezultatelor din probele de sânge și urină de la doamna Thorpe analizate după moartea ei au evidențiat prezența cofeinei și nicotinei.

Acuzația expertului: „Covid-19 a intrat în Marea Britanie din Spania și Italia”

Un raport publicat de legistul David Robinson afirmă că femeia fuma aproximativ 80 de grame de tutun pe săptămână. Tânăra de 34 de ani suferea de  convulsii pe care le trata cu medicamente. Cel mai recent atac a avut loc cu doar trei zile înainte de moartea sa, după cum a raportat și Mirror.

Potrivit raportului, femeia suferea și de depresie, anxietate și apnee de somn . Partenerul doamnei Thorpe a descris-o drept „dependentă de Coca-Cola : în medie, bea doi litri pe zi, după cum a confirmat și un prieten.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com