vaccinul lui Bill Gates

Bill Gates împotriva teoreticienilor conspirației, lansează cruciada pentru vaccinul împotriva Covid-19

Vaccinul este esențial  pentru întoarcere la viața normală ,  spune Bill Gates. Fondatorul Microsoft este unul dintre cei mai importanți finanțatori în cercetare din lume pentru a găsi antidotul potrivit pentru Covid-19. „Ne propunem un miliard de doze pe an”, dezvăluie filantropul american.

Într-un interviu acordat pentru La Stampa, Bill Gates și-a lansat cruciada pentru vaccinul împotriva  Covid.

Fundația sa va dona o sumă monstruoasă pentru cercetare: 1,6 miliarde de dolari către Gavi . În plus, fondatorul Microsoft reiterează modul în care va fi dezvoltat vaccinul: „Va fi fără profit pentru companiile producătoare”. Mai mult, el spune că este sigur că îl va convinge pe Trump să rămână în OMS și profită de acesta pentru a se asigura că 28% dintre americanii care cred în teorii  conspirației conform cărora el ar dori să domine lumea: „Este absurd, este dezinformare”.

Covid, un studiu dezvăluie: „Soarele omoară virusul în câteva minute”

Vaccinul împotriva coronavirusului este un subiect drag , nu numai pentru  Bill Gates dar și pentru Europa în care principalele state lucrează pentru a găsi antidotul potrivit. Și din acest motiv, s-a născut „Core Group” cu participarea Italiei, Franței, Germaniei și Olandei . Scopul este de a raporta Comisiei UE și președintei , Ursula von der Leyen, că este timpul să se alăture pentru a încheia acorduri cu companiile farmaceutice și pentru a se asigura că fiecare stat membru poate primi dozele de vaccin necesare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com