coronavrius la o nunta in Iordania

Coronavirus, epidemia din Iordania a început de la o nuntă

24% din infecțiile cu Coronavirus din toată Iordania își au originea de la o petrecere de nuntă . Tatăl miresei asimptomatic, a infectat 76 de invitați . Acesta a fost principalul focar care a afectat zona. Bărbatul s-ar fi îmbolnăvit în Spania, unde fusese până cu câteva zile înainte de nunta fiicei sale.

Acest lucru a fost descoperit de un studiu științific care va fi publicat în septembrie în jurnalul Centers for Disease Control and Prevention Usa , de către oamenii de știință de la Universitatea de Știință și Tehnologie din Iordania .

Potrivit savanților, tatăl miresei ar fi infectat 76 de invitați la petrecere care a avut loc într-un loc închis. Nunta a avut loc pe 13 martie și nu se cunoaște numărul exact de participanți, dar pare ar fi  estimat la aproximativ 360. Cercetătorii au reușit să găsească 350 de participanți cărora li s-au făcut teste.

O oaie a născut un miel cu două capete și trei urechi. Videoclipul devine viral pe web

La o lună după nuntă, potrivit cercetările efectuate de Universitatea din Iordania, alte 85 de persoane au rezultat pozitive. Dintre aceștia, 76 au fost legate direct de ceremonie. Dintre cei 76 de participanți, 52,6% au fost simptomatici și 47,4% au fost asimptomatici la diagnostic. Această cercetare, potrivit savanților, nu face altceva decât să confirme modul în care: „La întâlnirile în spațiile închise și aglomerate, viteza de infecție  poate fi mult mai mare” .

La 10 aprilie, numărul de cazuri confirmate prin căsătorie constituia 24% din totalul cazurilor de Coronavirus din Iordania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com