carusel

Interzis urlare pe carusel: regula imposibilă împotriva coronavirusului din Japonia

Nu se țipă în timp ce te dai pe carusel în Japonia. Aceasta este una dintre regulile care trebuie respectate în parcurile de distracții japoneze pentru a evita răspândirea coronavirusului . Printre parcurile tematice care vor adopta aceste măsuri,  toate fac parte din Asociația parcurilor tematice din estul Japoniei și vestul Japoniei și prin urmare, sunt 30 de operatori, inclusiv Tokyo Disneyland, și Universal Studios Japonia.

Conform rapoartelor CNN , într-un document semnat de operatori, clienții parcurilor japonezi sunt rugați să țină masca la gură și să nu urle în timp ce se află la înălțime pe carusel. O regulă dificilă, deoarece construcția unui carusel este gândit tocmai pentru a  provoca diverse senzații de frică și adrenalină.

Norvegia, incredibilă alunecare de teren: pământul se mișcă, opt case ajung în mare, nicio victimă | Video

Noile reguli pentru parcurile de distracții nu se termină aici. În Japonia, pe lângă interdicțiile pentru carusele , li se sugerează lucrătorilor din parcuri „să evite cât mai mult dialogul” și să  comunice printr-o „ combinație de ochi zâmbitori și gesturi cu mâinile ”.

Parcurile tematice din Japonia au fost închise încă de la începutul lunii februarie pentru a combate răspândirea virusului. Unele parcuri se confruntă cu redeschideri mai lente, dar pentru cele mai mari, cum ar fi Tokyo Disneyland și Universal Japan, va trebui să așteptăm puțin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com