familie moarta in accident de avion

O întreagă familie a murit în urma unui tragic accident de avion în Georgia

Un accident de avion din Georgia a distrus o întreagă familie de 5 persoane. Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 5 iunie, când un avion de dimensiune mică  s-a prăbușit într-o zonă împădurită de lângă Lacul Oconee . Potrivit șerifului județului Putnam Howard Sills la AJC.com , incidentul s-a produs în jurul orei 15.15, lângă Tanyard Road , o locație la nord de Eatonton . Echipajul de urgență au stins imediat flăcările, dar din păcate nimeni nu mai era în viață.

Printre victimele teribilului accident de avion se afla o întreagă familie

Shawn Charles Lamont , în vârstă de 41 de ani și soția sa, Jody Rae Lamont , în vârstă de 43 de ani, ambii din Gainesville , un oraș din Florida și cei doi copii ai lor, Jayce  în vârstă de 6 ani, și Alice de 4 ani. Autoritățile au declarat că a fost identificat și corpul pilotului avionului, Larry Ray Pruitt , în vârstă de 67 de ani, din Morriston , Florida, potrivit autorităților, acesta era tatăl lui Jody Rae Lamont și bunicul celor doi copii.

Trump a construit un gard în jurul Casei Albe: se crede la granița cu Mexicul?

Potrivit administrației federale a aviației , avionul Piper PA-31T cu două motoare a decolat din Williston , Florida și se îndrepta  la o înmormântare la Newcastle.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com