elefant ucis in India

Omagiul artiștilor din întreaga lume adus femelei de elefant însărcinată care a murit din cauza unui ananas plin cu petarde

Imagini foarte triste, dar emoționante și poetice, publicate în memoria femelei de elefant au fost publicate pe rețelele de socializare de artiști din întreaga lume și apoi distribuite de alți utilizatori din toate țările, pentru a aminti suferință chinuitoare a animalului după ce a mâncat un ananas umplut  cu explozibili pus de bărbat în Kerala, India.

Acest episod a declanșat, de asemenea, multe gesturi de afecțiune pentru animal, în special pe rețelele de socializare, unde sute de artiști din întreaga lume au decis să aducă un tribut sau chiar un gând simplu pachidermului prin desene animate.

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin cu petarde

Unii artiști locali au mers și mai departe creând statui de nisip. În toate cazurile, oamenii din întreaga lume exprimă condamnarea gestului și cer justiție împotriva faptei crude și inumane chiar dacă, așa cum apare în aceste ore, ținta celor care au plasat acel fruct exploziv a fost să lovească alte animale sălbatice din zonă, vinovate în ochii lor că fură recoltele de pe câmpuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com