4 ani de inchisoare pentru violenta domestica

Violența domestică: a cusut gura soției sale și a torturat-o ani de zile. Condamnat la 4 ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost condamnat la patru ani de închisoare de către instanța de la Viterbo, Italia sub acuzația de a-și fi torturat, bătut și umilit soția. Bărbatul a fost arestat în martie anul trecut iar de atunci femeia  împreună cu cei doi fii ai ei,  martori ai abuzurilor, au povestit o viață plină de violență ca în  filmele de groază. Bărbatul și-a închis femeia pe balcon în lenjerie intimă,  a închis-o în dulap zile întregi, ar fi ars-o cu un fier de călcat și legat-o cu un lanț și cu lacăt.

Într-o altă ocazie monstrul i-ar fi închis gura înțepând-o cu două ace de siguranță pentru a o împiedica să vorbească. Șapte rapoarte medicale care documentează violența, cu un prognostic de până la 30 de zile, au fost prezentate în sala de tribunal. Într-o altă ocazie,  în 2016, în speranța de a scăpa de bătăi, femeia s-a aruncat de la balcon rupându-și piciorul. Povestea femeii din sala de judecată, în care a povestit cu lux de amănunte anii petrecuți în violență  a fost relatată pe larg în ziarul local italian„Tusciaweb”.

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Bărbatul a fost acuzat de maltratare în familie, răni agravate și răpire, iar acum este în arest la domiciliu în casa mamei sale după ce a împlinit un de detenție an în închisoarea Mammagialla din capitala Tuscia. Pe toată durata procesului, el a fost apărat cu strictețe de sora și mama sa, care, potrivit victimei care le-a denunțat au fost martore și complice  violențelor. Apărarea și-a anunțat deja intenția de a face apel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com