gargara

Coronavirus, alertă în SUA: tot mai multe persoane fac gargară cu clor

Alertă în SUA: tot mai multe persoane fac gargară cu clor

Avertismentul autorităților de sănătate din Statele Unite cu privire la creșterea metodelor periculoase în rândul populației americane pentru a evita infecția cu coronavirus. Alarma a fost lansată CoC, centrele pentru controlul și prevenirea bolilor, potrivit cărora – potrivit datelor unei investigații – o treime din eșantionul intervievat a recurs la presupuse „tratamente” și care și-au pus viața în pericol pe parcursul  epidemiei.

În special, alerta se referă la utilizarea de produse de uz casnic pentru curățare sau dezinfectanți: unii au confirmat că au folosit înălbitor pentru a dezinfecta alimentele, au făcu gargară sau s-au spălat pe corp „Aceste metode pot provoca leziuni grave și răni corozive și trebuie absolut evitate ”, se arată în raport.

Acuzația expertului: „Covid-19 a intrat în Marea Britanie din Spania și Italia”

CDC-urile au colegat  utilizarea acestor produse cu creșterea apelurilor către centrele de combatere a otrăvirilor în timpul pandemiei, anunță CNN. Noul raport se bazează pe un sondaj care a implicat 502 de adulți doar în luna mai. Președintele Donald Trump a sugerat ideea vindecării Covid-19 cu o perfuzie de dezinfectant sau cu lumina soarelui. După ce a fost lovit de un val de critici, el a răspuns că mass-media i-a răstălmăcit cuvintele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com