o femeie a ucis vecinul de casa

Oroare în Ucraina: o femeie și-a tortura și ucis vecinul de casă

La sfârșitul unei dispute furioase, o femeie și-a torturat și ucis vecinul de casă.

Odată ce bărbatul a murit, a apelat la poliție. Ceea ce trebuia să fie o seară de alcool  cu prietenii, s-a transformat într-un film de groază. O femeie în vârstă de 45 de ani a înjunghiat, torturat și dezmembrat vecinul până când acest a murit. O scenă înfiorătoare la care a asistat fiica ei în vârstă de 16 ani

Potrivit Mirror, Natalia a organizat ieri o mică petrecere cu câțiva prieteni apropiați în casa ei din Loboikivka (micul sat ucrainean). La sfârșitul petrecerii, femeia a rămas singură cu vecinul ei de casă Vasily (60 de ani). Se pare că cei doi au început să se certe iar femeia în pragul furiei a luat un cuțit de bucătărie și l-a atacat pe bărbat, lovindu-l în mod repetat pe corp și cap. Rănile cauzate la început nu au fost fatale, dar au fost suficiente pentru a rămâne înconștient.

Asistenții îl duc pe acest bolnav Covid-19 la malul mării, care este în spital de două luni. Imaginea face în jurul lumii

Natalia a umplut gura bărbatului cu pâine ca să nu țipe și a început să-l tortureze până la ultima suflare.  Înainte de a muri, criminala a încercat chiar să-i ia scalpul, dar când și-a dat seama că bărbatul era mort, s-a oprit și a chemat poliția pentru a se preda.

La sosirea agenților, cadavrul victimei era încă întins pe curtea casei, iar ea, așezată la mică distanță de cadavru, bea o cafea și fuma o țigară ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Plină de sânge pe haine, Natalia a mărturisit crima și a fost arestată, în timp ce fiica ei a fost încredințată asistenților sociali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com