elefant ucis cu un ananas

Poliția indiană a arestat un bărbat responsabil pentru moartea femelei de elefant însărcinată

Poliția indiană l-a arestat pe bărbatul care a ucis femela de elefant însărcinată cu un ananas plin cu explozibili . Povestea morții pachidermului în statul sudic al Kerala a călătorit rapid în jurul lumii, pentru brutalitatea imaginilor sale și pentru că decesul a survenit printr-o practică de vânătoare cu adevărat distructivă față de natură locuitori. Acum poliția este pe urmele a altor două persoane.

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Bărbatul arestat se numește P. Wilson , iar acum va trebui să răspundă pentru moartea elefantului cu metode ilegale.  Moartea elefantului face parte dintr-o realitate mult mai mare care are loc în Asia de Sud într-un război între om și natură , cu pierderea pădurilor în favoarea expansiunii urbane. Conform rapoartelor poliției din Kerala din Afp Surendra , bărbatul și-a mărturisit imediat fapta : „Bărbatul a recunoscut că a folosit și nuci de cocos umpluți cu explozibil împotriva animalelor sălbatice” .

Oficialii din statul indian au declarat că nu au putut determina cu exactitate când femela de elefant în vârstă de 15 ani a înghițit fructul exploziv. Animalul a fost găsit rănit pe 25 mai, cu două zile înainte de deces.  Explozia a provocat daune grave în zona gurii, împiedicând-o să mănânce sau să bea apă zile întregi.

Omagiul artiștilor din întreaga lume adus femelei de elefant însărcinată care a murit din cauza unui ananas plin cu petarde

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com