cainii in alimentatia chinezilor

Câinii în alimentația chinezilor: China revizuiește lista animalelor comestibile

Câinii din China nu vor mai fi consumați în alimentația chinezilor.  Decizie  revoluționară: vineri 29 mai a fost aprobată legea prin care consumarea cărnii de câine va fi interzisă.

După cum raportează China Daily , epidemia de Coronavirus care s-a răspândit în întreaga lume a determinat China să pună în aplicare această măsură, pentru a garanta sănătatea și siguranța publică. Catalogul național de resurse genetice pentru animale și păsări de curte a fost publicat de Ministerul Agriculturii și Afacerilor Rurale și permite consumarea  a 17 tipuri de animale crescute în mod tradițional în China, precum porci, vaci, capre, pui și rațe și 16 tipuri speciale de animale, cum ar fi cerbi, curcani și struți. Aceste tipuri de specii s-au dovedit a fi sigure și fără boli.

Ploi abundente și inundații: furtuna „Cristobal” ajunge în Louisiana

Consumul ilegal și comerțul cu alte animale sunt interzise, ​​deși au asigurat că lista ar putea fi extinsă în viitor. Câinii nu apar pe această listă, deoarece autoritățile chineze au considerat că sunt animale de companie ca în majoritatea părților lumii . În acest caz, întrucât nu sunt animale sălbatice, reproducerea lor ar fi autorizată.

Comitetul permanent al Congresului Popular Național a elaborat lista animalelor interzise . Creșterea acestor 33 de tipuri de animale reprezintă baza economică a vânzării de carne în țară, în special în zonele rurale, după cum a explicat Ministerul Agriculturii și Afacerilor Rurale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com